Gasflessen

Gasflessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Baard Tuinmachines kunt u terecht voor de aanschaf/kopen of het omruilen van gasflessen. Wij zijn de gasleverancier van het Gooi & Vechtstreek , Bussum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Hilversum, Laren, Naarden.

In ons assortiment:

Coleman C 250 en C 500 gasfles

Coleman

 

 

 

 

Campingaz C lijn


Energie voor je buitenactiviteiten! Krachtig en handig.
Van je lichtgewicht kooktoestel tijdens je trektochten tot je krachtige fornuis op je favoriete camping, van tuingereedschap tot hobby- of industriële apparaten, onze cartouches en cilinders zijn jouw bron van energie. Gebruiksvriendelijk, veilig en efficiënt.

 

EuroDin 5kg  gasfles

De welbekende groene DIN-fles voor de caravan bestaat in een 5 kg uitvoering.

 

 

 

 

 

BP Gas Light 5 en 10 kg gasfles.

 

Gasleverancier BP biedt als lichtgewicht gasfles: de BP gas Light. De BP Gasfles is er in twee varianten. De kleine, kunststof gasfles van BP weegt leeg 4,5 kg en gevuld met 5 kg propaan dus 9,4 kg. Een kleine 2 kg lichter dan de stalen groen gasfles met 5 kg propaangas.

De grote BP gasfles bevat gevuld 10 kg propaan, weegt gevuld 15,3 en zonder gas dus 5,3 kg. Dat scheelt circa 7 kg ten opzichte van de stalen grijze gasflessen gevuld met 10,5 kg propaangas. BP hanteert een statiegeldsysteem voor de BP Gasflessen. Na inlevering van gasfles en statiegeldbewijs ontvangt u het betaalde statiegeld van € 55,- weer retour.

 

 

Antagaz 10,5kg gasfles

De grijze 10,5 kg. fles van is alom bekend. De gasfles is gemaakt van staal en inzetbaar waar veel gas nodig is.  .

 

 

 

 

Easyblue Plus
EasyBluePlus

Klein. Licht. Superhandig. Easy. EasyBlue™ PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat   en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.

 

 

 

Geef een reactie