Gasflessen

Gasflessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Baard Tuinmachines kunt u terecht voor de aanschaf/kopen of het omruilen van gasflessen. Wij zijn de gasleverancier van het Gooi & Vechtstreek , Bussum, Blaricum, Eemnes, Huizen, Hilversum, Laren, Naarden.

In ons assortiment:

Coleman C 250 en C 500 gasfles

Coleman

 

 

 

 

 

 

 

EuroDin 5kg  gasfles

De welbekende groene DIN-fles voor de caravan bestaat in een 5 kg uitvoering.

 

 

 

 

 

BP Gas Light 5 en 10 kg gasfles.

 

Gasleverancier BP biedt als lichtgewicht gasfles: de BP gas Light. De BP Gasfles is er in twee varianten. De kleine, kunststof gasfles van BP weegt leeg 4,5 kg en gevuld met 5 kg propaan dus 9,4 kg. Een kleine 2 kg lichter dan de stalen groen gasfles met 5 kg propaangas.

De grote BP gasfles bevat gevuld 10 kg propaan, weegt gevuld 15,3 en zonder gas dus 5,3 kg. Dat scheelt circa 7 kg ten opzichte van de stalen grijze gasflessen gevuld met 10,5 kg propaangas. BP hanteert een statiegeldsysteem voor de BP Gasflessen. Na inlevering van gasfles en statiegeldbewijs ontvangt u het betaalde statiegeld van € 55,- weer retour.

 

 

Antagaz 10,5kg gasfles

De grijze 10,5 kg. fles van is alom bekend. De gasfles is gemaakt van staal en inzetbaar waar veel gas nodig is.  .

 

 

 

 

Easyblue Plus
EasyBluePlus

Klein. Licht. Superhandig. Easy. EasyBlue™ PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat   en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.

 

 

 

Calypso 8kg

 

Een volle fles weegt slechts 13 kg en bevat 8 kg propaangas. U hoeft dus niet langer te zeulen met zware flessen. Met de handgrepen aan de onder- èn bovenkant tilt iedereen de fles zonder probleem.
Het gaspeil in de fles kunt u makkelijk aflezen. Zo wordt u nooit verrast door een tekort.
De Calypso is 55 cm hoog en heeft een diameter van 30 cm. De fles past dus bijna in elke flessenkast
U kunt de drukregelaar makkelijk aansluiten dankzij een handig kliksysteem. Bestel nu en geniet van ons lanceeraanbod: een gratis ‘Clip on’ drukregelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *