Posts

Voor elke tuin de geschikte grasmaaier

Posted On maart 30, 2017 at 1:25 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Voor elke tuin de geschikte grasmaaier

Het is weer die tijd van het jaar: het moment dat u na een lange winter terug uw gras kan maaien. Nadat u ter voorbereiding het gras geverticuteerd heeft, kan u nu uw grasmat eindelijk lenteklaar maken.

Maar welk toestel is het meest geschikt voor uw tuin?
Een grasmaaier, robotmaaier of zitmaaier van VIKING is de perfecte aanwinst voor u en uw tuin. U kan daarbij kiezen uit toestellen geschikt voor kleine of grote tuinen. Voor de aandrijving hebt u de keuze uit benzine, elektriciteit of accu.

 

VIKING grasmaaiers

 

• Elektrische grasmaaiers

Uw gazon is kleiner dan 800 m²? Er zijn niet al te veel obstakels voor een kabel? Kies dan voor een lichte en compacte elektrische grasmaaier van VIKING. Zo’n grasmachine zorgt er bovendien voor dat u geluidsarm en zonder uitlaatgassen kan maaien.

• Grasmaaiers op accu

U wil liever geen lawaai, uitlaatgassen en ook geen kabel. Bovendien is uw gazonoppervlakte kleiner dan 400 m² of heeft u veel hindernissen in de tuin? Dan zijn de accugrasmaaiers van VIKING iets voor u. De krachtige accu levert genoeg energie voor een fraai gemaaid gazon. En het werken zonder kabel zorgt ervoor dat het maaien erg praktisch en gemakkelijk verloopt.

• Een benzine grasmaaier

Een grasmachine op benzine is de beste keuze voor wie grote of oneffen oppervlakken moet maaien. Met een benzine grasmaaier van de 6-serie maait u zelfs moeiteloos een oppervlak tot 2500 m². Als u echt heel grote oppervlakken moet maaien, kiest u echter beter voor een zitmaaier.

•  VIKING zitmaaiers

Of het nu gaat om een gazon met smalle paden met bomen en struiken of grote uitgestrekte grasvlakten, we hebben voor elke opdracht de juiste zitmaaier. De zitmaaiers rijden en manoeuvreren soepel, zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een uitstekend snijvermogen. Kortom, met de VIKING zitmaaiers wordt grasmaaien een plezier.

•  VIKING robotmaaiers

Als u echter nooit meer zelf wil maaien, is een robotmaaier volledig uw ding! Een VIKING iMow maait immers volledig zelfstandig volgens een maaischema, omzeilt hindernissen en overwint hellingen tot 45°. En u hoeft de robotmaaier niet eens zelf op te laden, dat doet hij ook geheel zelfstandig door tijdig terug te keren naar zijn oplaadstation. Zo hebt u meer tijd om u te ontspannen in uw prachtig onderhouden tuin.

U merkt het al, VIKING heeft echt alles in huis om uw gras te maaien. Voor meer advies in de zoektocht naar de perfecte machine voor u en uw tuin kom gerust bij ons langs.