Posts

Stiga Voltage 80

Posted On juli 9, 2016 at 4:42 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Stiga Voltage 80

 

Verandert voor altijd de manier waarop je naar batterijmaaiers kijkt.

Een nieuw tijdperk van grasmaaien is begonnen. Een tijdperk zonder compromissen.

Het perfecte maairesultaat, een breed maaidek in gegalvaniseerd plaatstaal, ergonomie, centrale verstellingen en grip – alles blijft hetzelfde.

Het enige verschil is, dat je nu van alle voordelen van een krachtige 80V Li-Ion batterij geniet. Onderhoudsvrij, geen uitstoot, uiterst comfortabel, weinig geluid en beperkte trillingen.

Wie zegt dat je het niet gewoon allemaal kunt hebben? Daag jezelf uit en stap mee in het nieuwe tijdperk van grasmaaien – Stiga VoltAge.

Nieuwe batterijmaaier met Multiclip mulchtechnologie voor maaien en bemesting van uw gazon in één beweging. De Multiclip 47 AE is uitgerust met een geavanceerde en krachtige 80 V Lithium-Ion batterij met 4 Ah en 1,5 kW : uniek in de markt! Nu kunt u een middelgroot gazon maaien, zonder de batterij te hoeven opladen. Robuust chassis in plaatstaal met een maaibreedte van 45 cm en centrale maaihoogte-instelling, dual hand handgreep met soft grip en 180 mm wielen op kogellagers voor extra comfort. 80 V batterij en oplader inbegrepen.

MultiClip 47 AE Kenmerken

Batterij voltage : 80V
Maaisysteem : Multiclip mulching
Maaigebied : tot 1000 m2
Aandrijving : duwmodel